Het liefst eerst theorie

 

Te druk, of geen tijd, de verkeersregels zijn er voor altijd!

Leuk dat je meer wilt weten over hoe je de juiste verkeerstheorie kunt aanleren. Iets dat je nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs en je verdere leven in het verkeer.

Er zijn verschillende manieren. Een populaire manier is het volgen van een spoedcursus. Met soms leuk bedachte kunstjes leren ze je de juiste antwoorden te zien in de soms typische examenvragen van het CBR. Vaak op dezelfde dag of vrijwel direct na het aanleren van deze kunstjes doen cursisten het officiele theorie-examen. Deze snelle methode resulteert in redelijke slagingscijfers maar, er moet gezegd worden dat de algemene verkeerskennis zo laag is dat er gevaarlijke verrassingen kunnen gebeuren tijdens de rijlessen in het verkeer. Ook na het behalen van het rijbewijs blijkt deze snelle leer- en vergeet methode al vele dodelijke ongelukken te hebben veroorzaakt. Klanten doen er goed aan om na een geslaagd (spoed) examen tenminste een theorieboek erbij te pakken om anderen in het verkeer niet te benadelen met hun beperkte kennis van regels en gedrag of het maken van een rare fout, door een theoriekunstje.

Zelf leren of thuis studeren met behulp van online of e-learing programma's kan ook een manier zijn. Er zijn meerdere aanbieders met soms mooie 3D animaties, leerzame filmpjes, oefenvragen en nuttige teksten/ tips die geschreven zijn door ervaren verkeerskundigen. Deze programma's vragen zo'n 12 uur inlog/ studietijd, helaas wordt deze inzet zelden behaald door de gebruikers van deze online zelfstudie methodes. Het is best veel en saai volgens de meeste thuis studenten en daarom hebben wij onze eigen theorie opleiding gemaakt. Inclusief het beste van bovenstaande en aangevuld met een meer persoonlijke uitleg van bepaalde onderwerpen want, klassikaal blijft nog altijd de meest succesvolle manier om veilig te blijven in het verkeer. En leuker leren werkt beter.

En dus bieden wij je een theorieopleidingsprogramma van 4 cursus avonden of andere dagdelen op locatie. Gezellig in een zaal van een restaurant of een andere presentatiezaal in jouw omgeving verzorgen we leuke groepstrainingen waarin de belangrijkste onderwerpen extra goed behandeld worden. Daarnaast kunnen onze cursisten op ieder gewenst moment inloggen in het mooiste online programma dat er momenteel is, voor extra thuis studie en extra oefenexamens.

Wij weten zeker dat jouw slagingskansen flink zullen toenemen als je de juiste verkeerskennis hebt.