Nieuwe theorie opleiding

De benodigde verkeerskennis om het theoriecertificaat te verdienen is niet gering. Het ouderwetse theorieboek is dik en zeer uitgebreid en het vereist een gedegen voorbereiding om te kunnen slagen. Om al deze wijsheid in je op te nemen zijn er allerlei manieren denkbaar. Wij hebben ervoor gekozen om het volledige theorieboek te verwerken in een serie powerpoint presentaties die je eenvoudig kunt bekijken op een laptop of desgewenst op een smartphone.

Na een aantal presentaties kun je met behulp van onze oefenvragen zien of je voldoende op niveau bent gekomen en door wilt gaan met de volgende serie presentaties. Zodra je alle presentaties hebt afgewerkt organiseren we twee klassikale cursus avonden voorzien van proefexamens en persoonlijke motivaties. Na afloop van deze theorieopleiding krijg je ook nog een inlogcode mee zodat je thuis ook nog een aantal CBR proefexamens kunt doen.

Vanwege de actuele gezondheidsrisico's (Covid-19 virus) hebben we onze klassikale presentaties aangepast naar een online meeting. We hopen spoedig onze klassikale theorie opleiding weer te kunnen voortzetten want, deze manier is gewoon de allerbeste manier om onze kennis over te dragen op jou.

Voor een persoonlijke en/ of een verdere uitleg van de (actuele) mogelijkheden om de verkeerstheorie aan te leren, bel of app ons gerust.