Klassikaal op locatie

Met de Theorie Experiences op locatie brengen we de belangrijkste verkeerstheorie en de meest voorkomende gedragingen in het verkeer naar nieuwe rijbewijs cursisten toe. Onze fouten, onze ongelukken, het verdriet en de schades die we met elkaar hebben veroorzaakt is eenvoudig overdraagbaar. Maar ook onze talenten en de manieren waarmee wij het risico tijdens onze dagelijkse ritten zo beperkt mogelijk wisten te houden, we delen dit allemaal graag met onze cursisten in een klassikale presentatie en online theorie opleiding.

Deze klassikale presentatie wordt gegeven tijdens de eerste dag van de Rijbewijs Experiences. Voor groepen vanaf 10 tot 20 cursisten bieden we deze klassikale presentatie ook lokaal aan, in dorpen, plaatsen en steden. Het kennis niveau na deze theorie presentatie, zorgt ervoor dat tenminste de rijlessen op de weg veiliger verlopen en de opleidingskosten flink kunnen verminderen. 

Natuurlijk beschikken we ook over een online leer systeem. Wat ons betreft de beste in de markt en het meest afgestemd op de actuele ontwikkelingen vanuit het CBR. Enkele onderwerpen hebben we herschreven en/ of beeldend gemaakt met presentaties, filmpjes en animaties.

Theorieles op locatie