WE ZIJN NIET DUUR

De beste bewustwording die we kunnen delen is dat autorijden niet goedkoop is. Leren autorijden is dan ook een kostbare bezigheid. Werken met auto's, moderne leermiddelen, belastingen en het waarborgen van veiligheid kost geld, toch geloven wij erin dat onze manier van werken een eerlijke investering zal zijn en je een leuke en leerzame rijopleiding kunt verwachten. Indien gewenst kun je bij ons ook in termijnen betalen.

Een ander aandachtspunt voordat je kiest voor onze rijschool is, dat wij uitsluitend rijopleidingen uitvoeren met het vertrouwen op een succesvol verloop en afronding bij het CBR. Tenslotte wordt er niemand blij van een herexamen! 

Prijslijst

Per uur
€ 58,00
Een lesuur is bij ons gewoon 60 minuten. Een lesuur in onze elektrische automaat lesauto is eveneens €58
Tussentijdse Toets
€ 265,00
Een tussentijdse toets is een proefexamen bij het CBR. Hiermee kun je alvast wennen aan hoe een examen gaat en bij goed resultaat krijg je vrijstelling van bijzondere verrichtingen tijdens het officiële examen. Dan blijft er slechts een rit door het verkeer over, wel zo relaxed.
Praktijkexamen CBR Auto
€ 265,00
De prijs van het examen is opgebouwd uit de reserveringskosten bij het CBR, administratiekosten plus de inzet/ huur van de examenauto en begeleidende instructeur
Faalangst examen
€ 290,00
Heb je last van faalangst, dan kan het anticiperen en het gedoseerd bedienen van een auto wel eens lastiger zijn. Een speciaal hiervoor opgeleid examinator zorgt voor de juiste sfeer en geeft je indien nodig zelfs even de mogelijkheid om onderweg te stoppen of relaxen.
Herexamen pakket inclusief 10 rijlessen
€ 845,00
Cursisten die bij ons een keer zakken hebben slechts wat meer rijervaring nodig.10 uur extra in het examengebied inclusief het herexamen is vrijwel altijd voldoende voor een geslaagd herexamen. Uiteraard zijn er hier uitzonderingen of maatwerk oplossingen denkbaar.
BNOR Examen
€ 290,00
Wanneer een cursist vier keer is gezakt, dan wordt er een Bijzonder Nader Onderzoek Rijvaardigheid ingesteld. De tijd van dit examen duurt langer en hierbij zijn ook de instructeur en het examenvoertuig langer nodig. De manier van beoordelen is gelijk aan een standaard examen.
Rijtest
€ 125,00
Een rijtest is geen examen. Een medisch deskundig examinator kijkt mee of uw medische situatie geen probleem vormt om het rijbewijs te gaan halen. Het CBR rekent geen kosten voor een Rijtest, natuurlijk is er wel een lesauto, een lesuur en een begeleidend instructeur nodig.
Rijvaardigheidstraining Startcursus Autorijden
€ 242,00
De beste start van een rijopleiding begint met het aanleren van het handen- en voetenwerk. Hiervoor nemen we je mee naar de Rijbewijs Experiences op het Autosportcircuit van Raceway Venray.
www.rijvaardigheidsschool.nl
Rijvaardigheidstraining Bijzondere verrichtingen
€ 275,00
Na een goede basis rijvaardigheidstraining komen nu alle bijzondere verrichtingen uitgebreid aan bod. Na deze tweedaagse cursus autorijden verlopen de rijlessen op de weg veiliger en leer je een stuk gemakkelijker dankzij deze unieke start van jouw rijbewijs rijopleiding.
www.rijvaardigheidsschool.nl
ROSO: Rijden Onder Specifieke Omstandigheden
€ 175,00
De laatste fase naar je rijbewijs doen we op een bijzondere manier. We gaan jouw remtechnieken eens flink trainen, we gaan remmen en sturen op nat en glad wegdek en we gaan de uitdagende elandproef doen.
www.rijvaardigheidsschool.nl
Klassikale theorie opleiding
€ 50,00
Ter ondersteuning van onze uitgebreide theorie-app blijft het raadzaam om bepaalde onderwerpen uit de theorie persoonlijk te benaderen. Daarom organiseren we ook deze klassikale theorie avonden voorzien van actuele CBR proefexamens, hapjes en drankjes.