Compacte lespakketten

Zodra de rijvaardigheid voldoende ontwikkeld is en er geen gevaarlijke capriolen meer ontstaan door foutjes in de voertuigbediening, dan verloopt iedere rijopleiding gewoon beter. Onnodige rijles uren op de weg kunnen beperkt blijven en het draagt bij aan de noodzakelijke vermindering van verkeer en een verdere milieu- en gezondsheidbelasting.

Instructeurs werken hierdoor veiliger en de sfeer om te leren is beter. Met behulp van onboard presentaties met dashcam beelden en handige tips van de instructeur, ontwikkel je snel een rijstijl waar jijzelf, het overige verkeer en je examinator blij van zal worden.

Zo ontstaan er rijlessen op de weg waarbij er telkens iets nieuws wordt geleerd. In plaats van herhalingsrijlessen waarbij de instructeur zich moet inhouden. Een goed instructeur overspoelt je niet met informatie terwijl je nog aan het 'vechten' bent met de auto.

Wij voorkomen graag onnodige rijlessen op de openbare weg. Daarom starten we liever op het circuit, motiveren en helpen we je met de verkeerstheorie en ronden we af met een aantal sterke rijlessen in het verkeer.

Deze methode is ook ideaal als je een supersnelle afronding naar je examen wilt. We verzorgen regelmatig twee- of drie uurs rijtrainingen in heel Nederland. Deze trainingrit wordt vaak gekozen door bestaande rijbewijs bezitters die wat meer willen leren. Het is een uitdagende rit of rijles waarin alle officiele examen onderwerpen verwerkt zijn. Inclusief het vergroten van verkeerinzicht dankzij unieke tips en hoge orde vaardigheden. Plus het veilig rijden met rijtaak ondersteunende systemen en een goede verwachting krijgen van jouw veiligheid in een rit of een aanstaand praktijkexamen, door een ervaren instructeur.