Rijvaardigheid eerst

Rijbewijs Experiences/ Raceway Venray

Uit alles blijkt dat veel jongeren onzeker/ overmoedig zijn op de weg. Met als gevolg, onnodig veel rijlessen, gezakte rij-examens, parkeerstress, schades, botsingen, slipgevallen, rij-angsten, etc. De kern van dit probleem blijkt telkens bij de basis van het autorijden te liggen ofwel, de ontwikkeling van het handen- en voetenwerk. 

Rijvaardigheid is het belangrijkste onderdeel van een rijopleiding en hier wordt veelal te weinig tijd en aandacht aan gegeven. Deels komt dit omdat veel jongeren te snel willen en deels omdat sommige ouders van mening zijn dat je autorijden pas leert ná het behalen van je rijbewijs. En dat klopt heus wel een beetje want, na een gesloopte koppeling of een paar deuken leer je het inderdaad ook ooit wel eens! Hoe dan ook, wij zien het leren autorijden liever op een andere manier ontwikkelen en we weten dat het juist hartstikke leuk is om een goede rijvaardigheid te hebben.

 

Het plezier van beheersing

Bij de Rijbewijs Experiences draait het om plezier en het leren beheersen van de auto. Leuke en leerzame rijvaardigheidsoefeningen op een gaaf autosport circuit met mooie en bijzondere lesauto's. Bij ons op het circuit van Raceway Venray leer je de complete rijtechniek van A tot Z volgens de officiële rijprocedure die het CBR ook hanteert: Van starten tot wegrijden, opschakelen, kijken, sturen en (nood)stoppen. Zo stap jij straks vol vertrouwen in de lesauto en bespaar je flink op de resterende rijlessen en rij-examen(s).

 

De voordelen

  • De beste basis voor rijvaardigheid begint op het circuit
  • Starten vanaf 15 jaar, de opleidingskosten uitspreiden
  • Geen gevaarlijke lesauto capriolen meer in het verkeer 
  • Voorkomen van rijangsten en andere rijstijl beperkingen
  • Les krijgen van gediplomeerde rij-instructeurs & coureurs
  • Leuker trainen op het circuit met bijbehorende veiligheid

 

Voor jonge coureurs

De Rijbewijs Experiences geeft ook antwoord op de irritaties van veel autosport-coaches. Want, het merendeel van de beginnende coureurs die uit de kartsport komen, hebben maar met twee pedalen leren rijden. Goed én snel wegrijden, het starten en schakelen is vaak een probleem. Wanneer de lengte of leeftijd er is om in een raceauto met drie pedalen te stappen, ook dan zijn de Rijbewijs Experiences een perfecte voorbereiding. Zo helpen we graag jonge coureurs wegwijs te maken met een raceauto!

 

Kortom…

Wil jij op een leuke, veilige en betere manier het autorijden aanleren en straks geld besparen en goed voorbereid de weg op? Meld je dan nu aan voor de Rijbewijs Experiences! Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom, mits je bij de pedalen kunt én boven het stuur uit kunt kijken. Voor meer informatie, pakketprijzen, losse cursussen, boekingen, groepskortingen of unieke kinderfeestjes? Neem gerust contact met ons op:

 

Rijschool PB

​Rijbewijs Experiences/ De Raceway naar je Rijbewijs

Telefoon: 06-11249378 

E-mail: info@rijschoolpb.nl