WE ZIJN NIET DUUR

De beste bewustwording die we kunnen delen is, dat autorijden niet goedkoop is. Leren autorijden is daarom ook een kostbare activiteit. Werken met auto's, moderne leermiddelen, belastingen en veiligheid kost geld maar, wij geloven erin dat onze eigenzinnige lesopbouw een eerlijke investering zal zijn en je een leuke en leerzame rijopleiding kunt verwachten.

Een ander aandachtspunt voordat je kiest voor onze rijschool is, dat wij uitsluitend pakketten uitvoeren of examens aanvragen met het vertrouwen op een succesvol verloop en afronding bij het CBR. Tenslotte wordt er niemand blij van een herexamen!

 

 

Prijslijst

Pakket Normaal
€ 1.950,00
Twee rijvaardigheidstrainingen op het circuit (15 uur), 30 uur rijles inclusief examentrainingen, volledige theorie-opleiding en het CBR praktijkexamen

Pakket Gemiddeld
€ 1.750,00
Twee rijvaardigheidstrainingen op het circuit (15 uur), 25 uur rijles inclusief examentrainingen, volledige theorie-opleiding en het CBR praktijkexamen
Pakket Uitdagend
€ 1.550,00
Twee rijvaardigheidstrainingen op het circuit (15 uur), 20 uur rijles incl. examentrainingen, volledige theorie-opleiding en het CBR praktijkexamen.
Pakket Zorgeloos
€ 2.750,00
Onbeperkte rijvaardigheidstrainingen, 30 uur rijles inclusief examentrainingen, onze volledige theorie-opleiding, een tussentijdse toets, het CBR praktijkexamen. En mocht je alsnog zakken, dan is ook het herexamenpakket inbegrepen. Ga je uit van deze investering, dan zit je gewoon safe.
Tussentijdse Toets
€ 225,00
Een tussentijdse toets is een proefexamen bij het CBR. Hiermee kunnen cursisten alvast wennen aan hoe een examen gaat. Bij goed resultaat van dit proefexamens krijgt de cursist vrijstelling van bijzondere verrichtingen tijdens het officiële examen.
Losse prijs CBR examen
€ 225,00
De prijs van het examen is opgebouwd uit de reserveringskosten bij het CBR plus de huur van de examenauto en begeleidende instructeur
Faalangst examen
€ 265,00
Heb je last van faalangst? Of ben je bijzonder zenuwachtig, dan wordt het anticiperen en het gedoseerd bedienen van een auto lastiger. Een speciaal hiervoor opgeleid examinator zorgt voor de juiste sfeer en geeft je de mogelijkheid om onderweg even te stoppen of relaxen.
BNOR Examen
€ 275,00
Wanneer een cursist vier keer is gezakt, dan wordt er een Bijzonder Nader Onderzoek Rijvaardigheid ingesteld. De tijd van dit examen duurt langer en hierbij zijn ook de instructeur en het examenvoertuig langer nodig. De manier van beoordelen is gelijk aan een standaard examen.
Herexamen inclusief 10 lessen
€ 650,00
Cursisten die bij ons een keer zakken hebben slechts wat meer rijervaring nodig.10 uur extra in het examengebied inclusief het herexamen is vrijwel altijd voldoende voor een geslaagd herexamen. Overgestapte cursisten van een andere rijschool nemen we alleen aan na een aanvangsniveau bepalende les.
Rijtest
€ 125,00
Een rijtest is geen examen. Een medisch deskundig examinator kijkt mee of uw medische situatie geen probleem vormt om het rijbewijs te gaan halen. Het CBR rekent geen kosten voor een Rijtest, natuurlijk is er wel een lesauto en een begeleidend instructeur nodig.
RBWE 1
€ 199,00
De beste start van een rijopleiding begint met het aanleren van het handen- en voetenwerk. Dit doen wij tijdens de Rijbewijs Experiences op het Autosportcircuit van Raceway Venray. Kijk voor meer informatie op www.rbwe.nl
www.rijvaardigheidsschool.nl
RBWE 2
€ 249,00
Na een goede start tijdens de RBWE 1 is het nu tijd voor uitdaging. Cursisten mogen nu gaan rijden op het uitdagende circuit en alle bijzondere verrichtingen komen uitgebreid aan bod. Na deze intensieve tweedaagse cursus autorijden verlopen de rijlessen op de weg veiliger en beter dan ooit tevoren
www.rijvaardigheidsschool.nl
Theorie leren + proefexamens
€ 49,95
De beste basis voor een succesvolle rijopleiding begint met een goede theorie opleiding. Wij hebben gekozen voor de beste aanbieder van online theorie leersysteem met mooie 3D filmpjes en eigenzinnige presentaties eraan toegevoegd. Nadien de kennis toetsen en zonder verrassingen examen doen
Proefexamens
€ 29,95
Liever uit het theorieboek leren, maar wel gebruik maken van onze actuele proefexamens.
Rijvaardig + Theorie Pakket
€ 450,00
15 uur rijles op het circuit inclusief klassikale theorie presentatie en online presentaties plus alle actuele proefexamens. Ideaal voor cursisten die buiten onze regio willen afrijden maar wel de voordelen van de Rijbewijs Experiences willen ervaren.
Deelname kan en mag al vanaf 15 jaar
Corona Vrije Rijlessen
€ 99,00
Cursisten die al kunnen wegrijden, schakelen, sturen en stoppen, maar nog wat extra zelfstandigheid en rijvaardigheid bij allerlei bijzondere verrichtingen willen ontwikkelen, kunnen nu extra voordelig oefenen in ons rijvaardigheidsparcours op het circuit in Venray.
Zondag 1 november 2020/ 11:00 - 16:00 uur