WE ZIJN NIET DUUR

De beste bewustwording die we kunnen delen is, dat autorijden niet goedkoop is. Leren autorijden is daarom ook een kostbare activiteit. Werken met auto's, moderne leermiddelen, belastingen en veiligheid kost geld, maar wij geloven erin dat onze lesopbouw een eerlijke investering zal zijn en je een leuke en leerzame rijopleiding kunt verwachten.

Een ander aandachtspunt voordat je kiest voor onze rijschool is, dat wij uitsluitend rijopleidingen uitvoeren of examens aanvragen met het vertrouwen op een succesvol verloop en afronding bij het CBR. Tenslotte wordt er niemand blij van een herexamen!

 

 

Prijslijst

Per uur
€ 47,50
Als je per uur wenst te betalen
Pakket Normaal
€ 1.999,00
Twee rijvaardigheidstrainingen op het circuit (15 uur), 30 uur rijles inclusief persoonlijke leerling app, examentrainingen en vooraf een volledige theorie-opleiding en het CBR praktijkexamen

Pakket Gemiddeld
€ 1.799,00
Twee rijvaardigheidstrainingen op het circuit (15 uur), 25 uur rijles inclusief persoonlijke leerling app, examentrainingen en vooraf een volledige theorie-opleiding en het CBR praktijkexamen
Pakket Uitdagend
€ 1.599,00
Twee rijvaardigheidstrainingen op het circuit (15 uur), 20 uur rijles inclusief persoonlijke leerling app, examentrainingen en vooraf een volledige theorie-opleiding en het CBR praktijkexamen.
Pakket Zorgeloos
€ 2.799,00
Onbeperkte rijvaardigheidstrainingen, 30 uur rijles inclusief examentrainingen, volledige theorie-opleiding, een tussentijdse toets, het CBR praktijkexamen. En mocht je alsnog zakken, dan is zelfs het herexamenpakket inbegrepen. Ga je uit van deze investering, dan zit je gewoon safe.
Tussentijdse Toets
€ 245,00
Een tussentijdse toets is een proefexamen bij het CBR. Hiermee kunnen cursisten alvast wennen aan hoe een examen gaat. Bij goed resultaat van dit proefexamens krijgt de cursist vrijstelling van bijzondere verrichtingen tijdens het officiele examen.
Praktijkexamen CBR Auto
€ 245,00
De prijs van het examen is opgebouwd uit de reserveringskosten bij het CBR, administratiekosten plus de huur van de examenauto en begeleidende instructeur
Faalangst examen
€ 275,00
Heb je last van faalangst? Of ben je bijzonder zenuwachtig, dan wordt het anticiperen en het gedoseerd bedienen van een auto lastiger. Een speciaal hiervoor opgeleid examinator zorgt voor de juiste sfeer en geeft je de mogelijkheid om onderweg even te stoppen of relaxen.
BNOR Examen
€ 285,00
Wanneer een cursist vier keer is gezakt, dan wordt er een Bijzonder Nader Onderzoek Rijvaardigheid ingesteld. De tijd van dit examen duurt langer en hierbij zijn ook de instructeur en het examenvoertuig langer nodig. De manier van beoordelen is gelijk aan een standaard examen.
Herexamen pakket inclusief 10 lessen
€ 699,00
Cursisten die bij ons een keer zakken hebben slechts wat meer rijervaring nodig.10 uur extra in het examengebied inclusief het herexamen is vrijwel altijd voldoende voor een geslaagd herexamen. Overgestapte cursisten van een andere rijschool nemen we alleen aan na een aanvangsniveau bepalende les.
Rijtest
€ 125,00
Een rijtest is geen examen. Een medisch deskundig examinator kijkt mee of uw medische situatie geen probleem vormt om het rijbewijs te gaan halen. Het CBR rekent geen kosten voor een Rijtest, natuurlijk is er wel een lesauto en een begeleidend instructeur nodig.
Rijvaardigheidstraining 1
€ 199,00
De beste start van een rijopleiding begint met het aanleren van het handen- en voetenwerk. Hiervoor nemen we je mee naar de Rijbewijs Experiences op het Autosportcircuit van Raceway Venray.
www.rijvaardigheidsschool.nl
Rijvaardigheidstraining 2
€ 249,00
Na een goede basis rijvaardigheidstraining (1) komen nu alle bijzondere verrichtingen uitgebreid aan bod. Na deze tweedaagse cursus autorijden verlopen de rijlessen op de weg veiliger en leer je een stuk gemakkelijker dankzij een unieke start van je rijbewijs rijopleiding.
www.rijvaardigheidsschool.nl
Doe jij ook mee in onze volledige theorie opleiding?
€ 99,00
Dan krijg je het complete theorieboek verwerkt in een serie PowerPoint presentaties, twee klassikale (online) avonden voorzien van proefexamens met persoonlijke coaching en na afloop een inloglink voor een reeks actuele CBR proefexamens om op niveau te blijven tot je examen.
Of wil je zelf leren met behulp van onze mooie presentaties?
€ 75,00
Wil je al onze PowerPoint presentaties ontvangen en gebruiken om zelfstandig te kunnen leren zonder onze persoonlijke feedback tijdens enkele klassikale theorie avonden? Dat vinden we jammer maar, natuurlijk kan dat ook.
Slechts onze CBR proefexamens ontvangen?
€ 29,95
Heb je goed geleerd en denk jij dat je er klaar voor bent? Kies dan voor onze serie actuele CBR proefexamens.
Rijvaardig + Theorie Pakket
€ 450,00
15 uur rijles op het circuit inclusief klassikale theorie presentatie en online presentaties plus alle actuele proefexamens. Ideaal voor cursisten die buiten onze regio willen afrijden maar wel de voordelen van de Rijbewijs Experiences willen ervaren.
Deelname mag al vanaf 15 jaar
Corona Vrije Rijlessen
€ 99,00
Cursisten die al kunnen wegrijden, schakelen, sturen en stoppen, maar nog wat extra zelfstandigheid en rijvaardigheid bij allerlei bijzondere verrichtingen willen ontwikkelen, kunnen nu extra voordelig oefenen op ons rijvaardigheidscentrum op Raceway Venray.
Vanwege het Covid-19 virus nog geen nieuwe data