RBWE + Rijlespakket

Dankzij de Rijbewijs Experiences op het autosportcircuit kunnen wij de meest ideale lesopbouw naar het rijbewijs mogelijk maken. Iedere rit of rijles verloopt beter als de voertuigbeheersing voldoende is. Met rijvaardigheid eerst worden er onnodige kosten voorkomen en het draagt bij aan een verdere vermindering van verkeer, milieu- en gezondsheidsrisico's.

Het benodigde aantal lesuren op de weg hangt af waar vandaan 'gelest' wordt. Cursisten die in het examengebied rijles nemen hebben vaak het kleinste aantal nodig en verder bepaald aanleg, zelfvertrouwen en de algemene theoriekennis van de cursist of er een ander pakket wenselijk is.

Omdat Rijvaardigheid en Theorie nauw verbonden zijn, verzorgen we ook een klassikale theorie presentatie. Ook leveren we online presentaties voorzien van 3D animaties, filmpjes en belangrijke uitleg/ kennis over mooi en veilig autorijden.

Cursisten kunnen ook kiezen voor onze unieke examentrainingen. Een 3 uur durende rijtraining via een uitdagende (examen)route voor de ontwikkeling van de beste (kandidaat) bestuurder.