Voorkeursbehandeling

Omdat onze cursisten deelnemen aan de Rijbewijs Experiences op het autosportcircuit, kunnen wij de meest ideale lesopbouw naar het rijbewijs mogelijk maken. Iedere rit of rijles verloopt beter als de voertuigbeheersing al goed ontwikkeld is. Met rijvaardigheid eerst worden onnodige opleidingskosten voorkomen en het draagt bij aan een verdere vermindering van verkeer, milieu- en gezondsheidsrisico's.

Het benodigde aantal lesuren op de weg hangt af waar vandaan 'gelest' wordt. Cursisten die in het examengebied rijles nemen hebben vaak minder lesuren nodig en verder bepaald aanleg, zelfvertrouwen en de algemene theoriekennis van de kandidaat bestuurder of er een ander pakket wenselijk is.

Ook hebben we een eigenzinnige theorie opleiding klaarstaan. Hierin leveren we een deel van de verkeerstheorie met online presentaties, 3D filmpjes en proefexamens en we verzorgen klassikale theorie avonden in ieder dorp of stad naar keuze. Gezelliger en Corona-vriendelijk.

Cursisten kunnen ook kiezen voor onze unieke examentrainingen. Geen uurtje rijles op de weg maar een 3 uur durende rijtraining ergens in Nederland. Met veel rijervaring en soms uitdagende route opdrachten via drukke steden leveren we nog betere bestuurders af.