Rijlessen op de weg

Zodra de rijvaardigheid voldoende ontwikkeld is en er geen gevaarlijke capriolen meer ontstaan door foutjes in de voertuigbediening, dan verloopt iedere rijopleiding gewoon beter.

Onze instructeurs werken hierdoor veiliger en de sfeer om te leren is beter. Met behulp van onboard presentaties met dashcam beelden en handige tips van de instructeur, ontwikkel je snel een rijstijl waar jijzelf, het overige verkeer en je examinator blij van zal worden.

Zo ontstaan er rijlessen op de weg waarbij er telkens iets nieuws wordt geleerd. In plaats van herhalingsrijlessen waarbij de instructeur zich moet inhouden. Een goed instructeur overspoelt je niet met informatie terwijl je nog aan het 'vechten' bent met de auto.

Wij voorkomen graag onnodige rijlessen op de openbare weg. Daarom starten we liever op het circuit, motiveren en helpen we je met de verkeerstheorie en ronden we af met een aantal sterke rijlessen in het verkeer. En als finishing touch verzorgen we enkele proefexamens in het examengebied van jouw keuze. Dit is een rijtraining die ook vaak gekozen wordt door reeds ervaren bestuurders omdat deze bol staat van het herkennen en toepassen van hoge orde vaardigheden, het veilig rijden met rijtaak ondersteunende systemen wordt geoefend en het geeft een goede zelfreflectie voor een rit of examen.