Rijopleiding Automaat/ EV

Wil jij graag je rijbewijs behalen maar doe je het liever met slechts twee pedalen, dan zit je bij ons goed. Wij verzorgen een complete rijbewijs rijopleiding met een elektrische lesauto voorzien van alle moderne rijtaak ondersteunende systemen enĀ uitgerust met slechts twee voetpedalen. Het resultaat is heerlijk comfortabel en een stuk sneller en voordeliger je rijbewijs halen.

Hoewel veel ervaren automobilisten soms nog moeite hebben met het optimaal benutten van de rijtaak ondersteunende systemen aan boord van een moderne auto, voor veel jongeren zal deze ontwikkeling een onomkeerbare normaliteit worden.

Ervaren bestuurders die nu al fervent liefhebber zijn van ADAS (Advanced Driver Assisted Systems), EV's (Elektrische Voertuigen) of een rijstijl hanteren volgens het principe HNR (Het Nieuwe Rijden) zullen dit ook overbrengen op hun kinderen, personeel, vrienden. Steeds vaker worden er dan ook CBR praktijk examens afgenomen waarbij de Automaat codering op het rijbewijs geen tekortkoming meer is.

Speciaal vanwege deze ontwikkeling bieden wij nieuwe cursisten nu de mogelijkheid om af te rijden met de nieuwste generatie elektrische auto's. Wij hebben gekozen voor deze prachtige Volkswagen ID.3 Pro.